KAYSERİ / TOMARZA - Şehit Jandarma Üsteğmen Efkan Cengiz Ortaokulu

Şehit Jandarma Üsteğmen Efkan Cengiz Ortaokulu

Cumhuriyet Mh.Okul Sokak. No3 Sanayi yanı. PK 38900 TOMARZA / KAYSERİ
Vizyon
Vizyonumuz Milli manevi değerlerine sahip , toplumla ve kendi ile barışık, bulunduğu ortama eğitim önderi olan , kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, model bir okul olmaktır.
Misyon
Misyonumuz • Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için vanz, • Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • Çevremize de eğitim vermek için varız. • Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuzda 2017-2018 eğitim öğretim yılında 6 öğrencimiz yüzde 10´luk dilime girmeyi başarmıştır.Bu öğrencilerimiz nitelikli okullara yerleşmeye hak kazanmıştır.Ayrıca öğrencilerimizden 11 tanesi bursluluk almaktadır.
Ulaşım
İlçemize ulaşım Doğu Garajı, Tomarza durağından kalkan dolmuşlarla yapılmaktadır. Yaklaşık olarak 45 dk da ilçe meydanına ulaşılmakta olup; okulumuz meydana 5 dakikalık yürüme mesafesindedir.
İl Merkezine Uzaklık: 55 km İlçe Merkezine Uzaklık:0.5 km